maandag 7 maart 2022

Bizar: Dacia lanceert E-sporttoernooi voor Rocket League

AUTOFANS
Bizar: Dacia lanceert E-sporttoernooi voor Rocket League
Taal Nederlands Om de eerste verjaardag van de elektrische Spring te vieren heeft Dacia besloten gamers te trakteren op een uniek toernooi in Rocket League. Hoewel je in die game voetbal speelt met auto's, zal er wel geen Dacia present tekenen op het veld. Eigenaardig, op z'n minst.
Lees verder

Opel bevestigt elektrische Insignia, Crossland en... Manta!
Taal Nederlands Opel wil vanaf 2028 alleen nog maar elektrische auto's aan de man brengen. Waardoor er de komende jaren een rist nieuwe elektrische modellen op de planning staan. De opvolger van de Insignia? Elektrisch. De nieuwe Crossland? Elektrisch. De Opel Manta? Elektrisch. Wacht, een Opel Manta?!?!
Lees verder

Officieel: Volvo XC40 Recharge Facelift + C40 Recharge Single Motor (2022)
Taal Nederlands Volvo frist haar elektrische XC40 en C40 op voor modeljaar 2022. Daarbij krijgt de XC40 Recharge een nieuw gezicht en de C40 Recharge een nieuwe motoruitvoering die de instapprijs van de SUV Coupe met 10.000 euro doet dalen. Een gevalletje win-win dus.
Lees verder

Volkswagen gaat Tesla achterna, investeert 2 miljard in EV-fabriek
Taal Nederlands Wat Tesla in Berlijn kan met haar gigafabriek... kan Volkswagen ook! Volkswagen zal in thuishaven Wolfsburg in Duitsland een nieuwe fabriek uit de grond stampen die de productie van haar nieuwste elektrisch vlaggenschip moet huizen. Daarvoor heeft het Duitse merk maar liefst 2 miljard euro opzij gezet.
Lees verder

Maken of kraken: Hyundai Koniq [RENDER]
Taal Nederlands Zonder twijfel staat het SUV-broertje van de Hyundai Ioniq 5 al klaar in de coulissen. Onafhankelijk artiest Alexis Poncelet bedacht alvast even hoe zo'n Ioniq SUV er uit zou kunnen zien. De Koniq is geboren! Maken of kraken?
Lees verder