Doorgaan naar hoofdcontent

Chevrolet Corvette Convertible - Op de Rollenbank

AUTOWEEK
Chevrolet Corvette Convertible - Op de Rollenbank
Bestaat er zoiets als een bescheiden Corvette? Eigenlijk niet, maar Dennis Kapper doet zijn best. Hij koos een gedekt kleurtje en liet een uitlaat op maat maken met de boodschap om de auto 'wel hoorbaar, maar geen bruller' te laten zijn. Het resultaat is auto die nog enigszins ingetogen is. In elk geval voor Corvette-begrippen.
Lees verder

Weblog: Kilometervergoeding discriminatie?
Heel rijdend Nederland voelt zich op zijn Telegraafs genaaid door die miserabele 19 cent. Die pijn negeren is een volksgericht uitlokken. De door het kabinet bepleite verhoging in 2024, die de Kamer zelfs al een jaar eerder wil laten ingaan, komt voor de zwaarst getroffenen te laat, vinden ze zelf. Dan is iedereen al failliet, denkt iedereen. Dat hangt er helemaal van af waarin je rijdt. Stel, ik maak 400 declarabele kilometers. Komt bij mij vaak voor, want ik moet wekelijks een nieuwe auto ...
Lees verder

'Toename aantal ongelukken na verzetten klok'
De overgang van de winter- naar de zomertijd gaat niet iedereen in de koude kleren zitten. Dat heeft mogelijk ook invloed op hoe we ons op de weg gedragen. De directeur van Flitsmeister doet interessante cijfers uit de doeken die een mogelijk verband aangeven tussen het verzetten van de klok en het aantal ongelukken dat erna op de weg plaatsvond.
Lees verder

'Volkswagen wil toetreden tot F1 met twee nieuwe teams'
De Volkswagen Groep heeft grotere plannen met de Formule 1 dan aanvankelijk werd gedacht. Uit berichtgeving van Business Insider en persbureau Reuters blijkt namelijk dat het Duitse concern vanaf 2026 toe wil treden tot de koningsklasse van de autosport met Porsche en Audi als afzonderlijke teams. Het plan moet nog wel langs de Raad van Bestuur.
Lees verder

Honda Insight (2000) - In het Wild
De eerste generatie van de Honda Insight is in Nederland is in Nederland nooit origineel geleverd. Dat weerhield sommigen er niet van om er toch eentje te importeren, zoals de eigenaar van dit exemplaar. Uit de historie van deze auto blijkt dat diegene in ieder geval behoorlijk gehecht aan zijn/haar eigenwijs vormgegeven hybride.
Lees verder