vrijdag 4 maart 2022

Citroen stopt productie Grand C4 Picasso

AUTOZINE
Citroen stopt productie Grand C4 Picasso
De Citro?n Grand C4 SpaceTourer gaat uit productie. Citro?n werkt aan de verdere verduurzaming van het modellengamma en daar past de C4 SpaceTourer niet meer in. De orderintake is gestopt per 25 februari 2022 en er komt geen directe opvolger. Als alternatief voor de grote MPV is er de personenautovariant van de Berlingo, die louter nog als elektrisch aangedreven ?-Berlingo is te leveren.
Lees verder

5 sterren Voor Renault Megane E-Tech
De Renault Megane E-Tech electric heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests van Euro NCAP volgens het nieuwste 2022-testprotocol. Dankzij de beschermde structuur en de aanwezigheid van zeven airbags behaalde de Renault Megane E-Tech electric een score van 85% voor de bescherming van volwassen inzittenden en 88% voor de bescherming van kinderen. Voor de bescherming van kwetsbare weggebruikers scoorde het volledig elektrische model 65%, terwijl de actieve rijhulpsystemen een score van 79% kregen toebedeeld.
Lees verder

Nieuwe software voor Skoda ENYAQ iV
Skoda gaat de elektrische ENYAQ iV-familie voorzien van nieuwe software die het rijbereik vergroot, de laadtijden verkort, het comfort verhoogt en de werking optimaliseert. Sinds de productiestart van de ENYAQ COUP? iV installeert Skoda deze nieuwe ME3-softwareversie in alle ENYAQ iVs. Modellen die al aan klanten zijn geleverd, worden vanaf de tweede helft van dit jaar door de dealer gratis aangepast. Klanten ontvangen binnenkort meer informatie over de upgrade naar de nieuwe softwareversie.
Lees verder

Polestar toont O2 Concept
Polestar heeft het doek getrokken van een nieuwe concept car en een mogelijke vooruitblik op een roadster in het elektrische tijdperk. De Polestar O2 is het toonbeeld van de visie van Polestar op open rijden met alle voordelen van elektrische mobiliteit. De Polestar O2 is ontwikkeld om een levendige, lichte rijbeleving vol vertrouwen te bieden. Voorspelbaarheid en speelsheid staan aan de basis van een opwindend rijgedrag.
Lees verder

Autotest: Mercedes-Benz EQB
Een SUV als gezinsauto klinkt aantrekkelijk. In zo'n grote en hoge auto voelt iedereen zich veilig. Bovendien biedt een SUV volop ruimte. Echter, met het oog op de toekomstige generatie is een grote auto met bijbehorende grote motor misschien een minder verstandig idee. Daarom is Mercedes-Benz' meest gezinsvriendelijke SUV, de GLB, er nu ook als elektrische auto. Maak kennis met de Mercedes-Benz EQB.
Lees verder