woensdag 23 maart 2022

Cupra komt met nieuwe hybride SUV

AUTOWEEK
Cupra komt met nieuwe hybride SUV
Cupra werkt na de Formentor en Born aan een nieuw eigen model. Dat wordt een SUV waarvan de naam vooralsnog onbekend is. De eerste contouren van die auto zijn al te zien onder een doek.
Lees verder

'C5-X is een Citroën zoals ze bedoeld zijn' - AutoWeek Podcast
Deze week zijn Marco en Roy weer iets later in verband met een embargo, maar dat mag de pret niet drukken. Roy reed namelijk met een knetterharde auto en met een extreem comfortabele auto. Daarnaast hebben de mannen het over Suzuki, de Volkswagen Polo en de Audi R8. Luisteren kan hieronder of via je eigen podcast-app. Veel plezier!
Lees verder

Mercedes-AMG GT Track Series is gelimiteerd circuitmonster
Mercedes-AMG viert dat het 55 jaar geleden is dat AMG werd opgericht. Dat doet het uiteraard met een gezonde dosis sportiviteit en wel met een tot 55 stuks gelimiteerde extreme circuitversie van de AMG GT Black Series.
Lees verder

Honda komt in 2023 met 'elektrische HR-V', nieuwe CR-V én nieuwe SUV
Met de Europese introductie van de nieuwe Civic heeft Honda de eerste stap van zijn elektrificatiestrategie afgerond. Elke Honda is er nu immers met een geëlektrificeerde aandrijflijn. Tijd dus voor Honda om vooruit te kijken. Nog voor het eind van het jaar brengt Honda drie nieuwe modellen én de heftige Civic Type-R op de markt.
Lees verder

Opel Adam - Occasion aankoopadvies
De Opel Adam was maar een kort leven beschoren. Op de occasionsmarkt zijn er nog steeds genoeg te vinden. Waarop moet je letten als je een Opel Adam als occasion wil kopen? Wat zijn de problemen en aandachtspunten? Een video vol tips en een hernieuwde kennismaking met de kleinste Opel.
Lees verder