Doorgaan naar hoofdcontent

Dit lees je in AutoWeek 13

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 13
AutoWeek 13 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week maken we kennis met de Nissan Ariya en de Maserati Grecale, maar ook hebben we een Volkswagen Passat te gast in Klokje Rond met een miljoen op de teller.
Lees verder

Mysterie: nieuwe 'coupé-SUV' van Renault
Geregeld plaatsen we foto's van nieuwe modellen die gehuld in een strak stickervelletje aan uitgebreide praktijktests worden onderworpen. Zelden zit daar een auto tussen die zijn ware identiteit weet te verbergen. Het ingepakte testmodel dat in dit artikel de hoofdrol speelt, weet wél behoorlijk anoniem te blijven.
Lees verder

Vanaf 1 april lagere hypotheek door private leaseauto
Slecht nieuws voor mensen die een private-leaseauto én een koophuis willen: vanaf 1 april wordt het volledige maandbedrag voor de leaseauto meegerekend bij het berekenen van de maximale hypotheek. Dat bedrag komt daardoor logischerwijs een stuk lager uit.
Lees verder

SsangYong toch nog niet gered van de ondergang
Het financieel al tijden geplaagde SsangYong leek begin dit jaar gered. Het Zuid-Koreaanse Edison Motors zou SsangYong overnemen van Mahindra & Mahindra, waarmee de toekomst van de Zuid-Koreaanse fabrikant een stuk zekerder werd. Helaas voor SsangYong is Edison Motors zijn betalingsverplichting niet nagekomen met als gevolg dat SsangYong inmiddels weer op jacht is naar nieuwe partners.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLC geeft geheimen prijs
De Mercedes-Benz GLC is door Mercedes zelf op de foto gezet in de vrieskou in het Zweedse Arjeplog. Op zich zien we niets nieuws, want onze spionagefotograaf spotte eerder exact dit exemplaar al, maar Mercedes geeft wel alvast wat interessante informatie vrij.
Lees verder