dinsdag 22 maart 2022

Elektrische Maserati Grecale Folgore gesnapt

AUTOWEEK
Elektrische Maserati Grecale Folgore gesnapt
Maserati verkoopt vanaf 2030 alleen nog elektrische auto's. Een elektrische versie van de nieuwe GranTurismo wordt de eerste EV van Maserati, maar dus zeker niet de laatste. Ook van de splinternieuwe Grecale komt namelijk een elektrische Folgore-variant!
Lees verder

Audi 80 (1986) - In het Wild
Vandaag zetten we een prachtige belichaming van de jaren 80 in het zonnetje in 'In het Wild'. Een van top tot teen witte Audi 80 uit het eerste jaar dat de B3 leverbaar was.
Lees verder

Volkswagen pompt € 6,4 miljard in elektrische auto's VS
Volkswagen investeert de komende vijf jaar omgerekend €6,4 miljard in zijn Noord-Amerikaanse tak. Volkswagen mikt erop dat in 2030 meer dan de helft van de auto's die het in de Verenigde Staten verkoopt een elektrische auto is.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport betrapt
Land Rover trok in 2021 het doek van de volledig nieuwe Range Rover en dat betekent dat het de liefhebbers van een dynamischer alternatief al even aan het aftellen zijn voor de komst van de nieuwe Range Rover Sport. Op een nieuwe set spionagefoto's is die nieuwe Range Rover Sport vanuit alle hoeken goed te zien.
Lees verder

Onderzoek: werkenden vrezen problemen door brandstofprijzen
Een op de vijf werkenden is bang voor financiƫle problemen als de werkgever de reiskostenvergoeding niet verhoogt om te compenseren voor de stijgende brandstofprijzen. Daarnaast zegt 16 procent van de werkenden een andere baan te zoeken waar de reiskosten wel genoeg worden gecompenseerd als de huidige werkgever dit weigert, concludeert HR-dienstverlener Visma Raet na eigen onderzoek.
Lees verder