Doorgaan naar hoofdcontent

‘Estrema’: nieuwe topversies voor (reguliere) Alfa Romeo Giulia en Stelvio (2022)

AUTOFANS
'Estrema': nieuwe topversies voor (reguliere) Alfa Romeo Giulia en Stelvio (2022)
Taal Nederlands Alfa Romeo trakteert zijn bestaande modellengamma alweer op een subtiele uitbreiding. Zo krijgen de Giulia en Stelvio binnenkort een gloednieuwe 'Estrema'-versie bovenaan de ladder. Zolang we de sporten waarop de Quadrifoglio-modellen staan even vergeten, wel te verstaan.
Lees verder

Ultieme Bond-car: deze Aston Martin verbergt ruim 200 kilogram aan pantser
Taal Nederlands Als je stinkend rijk wordt, heeft dat doorgaans een paar gevolgen. Zo wil je waarschijnlijk enerzijds gezien worden in knappere auto's, maar loop je anderzijds het risico om het doelwit te worden van overvallers. Die twee gevolgen heeft het Amerikaanse AddArmor vakkundig weten te combineren in hun Aston Martin Vantage.
Lees verder

Preview: Aiways U6 [VIDEO]
Taal Nederlands Eind dit jaar zal Aiways de elektrische U6 lanceren op onze Europese markt. We gingen alvast even kijken naar de U6ion, de conceptuele voorbode van die nieuwe elektrische SUV Coupe.
Lees verder

Officieel: Lotus Eletre breekt met het verleden (2022)
Taal Nederlands Lotus heeft zijn elektrische SUV voorgesteld — inderdaad, dat lees je goed. De constructeur stoomt zich klaar voor de toekomst, en als we deze Eletre erop mogen geloven wordt die helemaal anders dan we van Lotus gewend zijn.
Lees verder

Eindelijk zekerheden: Volkswagen Golf terug Europese verkooptopper in februari 2022
Taal Nederlands De bewijzen zijn er: de wereld valt stilaan terug in zijn gewoonlijke plooi. De Volkswagen Golf prijkt namelijk opnieuw bovenaan de verkoopranglijst van Europa, ondanks de vele obstakels die de autoindustrie nog steeds in de weg staan.
Lees verder