donderdag 24 maart 2022

Ferrari Purosangue komt eraan

AUTOWEEK
Ferrari Purosangue komt eraan
Ferrari stoomt één van zijn meest controversiële modellen ooit klaar voor de introductie: de Purosangue. De eerste SUV-achtige van Ferrari lijkt niet al te lang meer op zich te laten wachten.
Lees verder

Verkoop nieuwe bedrijfswagens onderuit
De internationale verkoop van nieuwe personenauto's loopt niet lekker en ook die van lichte bedrijfswagens blijft achter. In de Europese Unie zijn in februari ruim 18 procent minder bestelauto's verkocht dan in dezelfde maand vorig jaar, zo blijkt uit cijfers van ACEA.
Lees verder

Stellantis gaat accufabriek in Canada bouwen
Stellantis en LG Energy Solution omarmen elkaar en steken samen een kleine € 3 miljard in de bouw van een splinternieuwe accufabriek. De nieuwe productiefaciliteit komt in Canada te staan en wordt de eerste grote accufabriek van dat land.
Lees verder

Renault staakt Russische productie toch weer
Begin deze week leek Renault in Rusland de productie weer op te starten, maar nu wordt de boel toch weer stilgelegd. Ook vraagt Groupe Renault zich hardop af wat het met AvtoVAZ moet, het moederbedrijf van Lada.
Lees verder

Red Bull heeft oorzaak van dubbele uitvalbeurt boven water
Red Bull Racing is erachter wat afgelopen weekend voor de dubbele uitvalbeurt heeft gezorgd in Bahrein. Het team verwacht er komend weekend geen last meer van te hebben.
Lees verder