dinsdag 1 maart 2022

Fiat Bravo 1.4 T-Jet – 2009 – 371.422 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Fiat Bravo 1.4 T-Jet – 2009 – 371.422 km - Klokje Rond
Als je bedenkt hoe weinig Fiats Bravo er zijn verkocht, is het nog opvallend hoe vaak je hem in het verkeer ziet. Dat zegt wel iets over de duurzaamheid van dit model. We kennen hem namelijk als robuust gebouwd en met de T-Jet-motor is al evenmin iets mis. Wat dat betreft verbaast het ons niet dat we er eens eentje tegenkomen met een heel hoge kilometerstand.
Lees verder

Brandstofprijzen stijgen verder door sterke klim olieprijs
Opnieuw zijn de prijzen aan de pomp naar een nieuw record geklommen. De oorlog in Oekraïne lijkt voorlopig nog voor hogere olieprijzen te zorgen en daarmee ook voor een verdere stijging van de brandstofprijzen.
Lees verder

Subaru (Impreza) WRX (2013) - In het Wild
De snelle turbo-versies van de Subaru Impreza waren in de beginjaren ook in Nederland heel succesvol. Dat veranderde echter rap toen de auto door CO2-gerelateerde bpm-tarieven steeds duurder werd. Deze Subaru WRX van de derde generatie is hier dan ook een echte zeldzaamheid.
Lees verder

150 miljoen voor verbreding A1 tussen Apeldoorn en Twello
Rijkswaterstaat gaat de A1 tussen Apeldoorn en Twello aanpakken. Het stuk snelweg, dat nu nog voor een groot deel uit twee rijstroken bestaat, wordt verbreed. Met het project is circa €150 miljoen gemoeid. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werkzaamheden in 2025 gereed.
Lees verder

Gefacelifte Audi E-tron Sportback betrapt
De Audi E-tron, de eerste volledig elektrische Audi, krijgt op termijn een facelift. Ook de E-tron Sportback is met camouflagemateriaal onderweg in de sneeuw. Ten opzichte van het huidige model lijken de veranderingen niet wereldschokkend te zijn, wat doet vermoeden dat Audi vooral onderhuids te werk is gegaan om de E-tron verder te verbeteren.
Lees verder