woensdag 2 maart 2022

Ford Everest is nieuwe zevenzits SUV

AUTOWEEK
Ford Everest is nieuwe zevenzits SUV
Ford injecteert kakelvers bloed in zijn SUV-gamma door een splinternieuwe Everest te presenteren. De Everest is een SUV met tot zeven zitplaatsen die zijn techniek deelt met de jongste incarnatie van de Ranger.
Lees verder

Elektrische RAM 1500: klaar voor 2024
RAM brengt in 2024 zijn eerste volledig elektrische model op de markt. Dat wordt een elektrisch equivalent van de 1500, een pick-up die door Stellantis wordt ingezet om de Silverado EV en Ford F-150 Lightning mee om de oren te slaan. Van die elektrische 1500 vangen we een nieuwe glimp op.
Lees verder

Verlengde BMW X5 nu officieel
BMW heeft nu zelf het doek getrokken van de X5 L. De X5 L is de verlengde versie van de BMW X5 die met name zijn achterpassagiers op ruimtelijk vlak weet te verwennen.
Lees verder

Ferrari Purosangue: onnodig ingepakt
Ook Ferrari gaat voor het cross-bijltje, maar heeft het neerdalen van die verkooptechnische strijdbijl lang uit weten te stellen. Op deze nieuwe set spionagefoto's is de eerste hoogpotige van het model ingepakt en wel in het openbaar te zien. Maar of dat nog nodig is...
Lees verder

Brandstofprijzen stijgen tot nieuwe recordhoogte
De stijging van de brandstofprijzen lijkt momenteel geen plafond te hebben. Vandaag zijn de prijzen volgens consumentencollectief UnitedConsumers opnieuw fors gestegen. Voor het eerst doorbreekt de benzineprijs de €2,25 per liter.
Lees verder