Doorgaan naar hoofdcontent

Ford S-Max 2.3-16V – 2007 – 321.910 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Ford S-Max 2.3-16V – 2007 – 321.910 km - Klokje Rond
Vijftien jaar geleden nam Marco Terwindt een fonkelnieuwe Ford S-Max in ontvangst als nieuwe leaseauto. Toen de termijn erop zat, nam hij de auto over. Stiekem liep de kilometerstand op en bereikte die een Klokje Rond-waardig niveau. Wat is zijn fraaie MPV nog waard na al die jaren?
Lees verder

Toyota GR Corolla wordt deze week onthuld
De Toyota Corolla gaat zich mengen in de hot hatch-strijd. Later deze week presenteert Toyota de potentere versie van de Corolla, die waarschijnlijk GR Corolla gaat heten.
Lees verder

Lancia Thema 8.32 SW – In het Wild
In 'In het Wild' beperken we ons omwille van de herkenbaarheid graag tot Nederland. Vandaag maken we echter een uitzondering op die regel, want deze Lancia Thema 8.32 SW is te bijzonder om te laten schieten.
Lees verder

Peugeot 208 en 2008 krijgen nieuwe automaathendel
Klein, maar opvallend nieuws: de Peugeots 208 en 2008 krijgen de automaathendel van de versere producten van het voormalige PSA. Het voorover hellende pookje maakt plaats voor een nog compactere knop.
Lees verder

Kia EV9 Concept – Eerste Kennismaking
Echt grote SUV's gaan doorgaans aan Europese neuzen voorbij, maar voor EV's kan dat anders zijn. Zo komt Kia ook hier volgend jaar met de Kia EV9, die qua formaat vergelijkbaar is met de 'Amerikaanse' Telluride. Als voorproefje is er de Concept EV9, die we natuurlijk graag vast onder de loep nemen.
Lees verder