donderdag 3 maart 2022

Formule 1 zet definitief streep door Russische Grand Prix

AUTOWEEK
Formule 1 zet definitief streep door Russische Grand Prix
De Formule 1 reist dit jaar en volgend jaar niet af naar Rusland. Dat besluit is genomen vanwege de Russische invasie in Oekraïne.
Lees verder

Lamborghini Urus Evo gesnapt zonder camouflage
Lamborghini heeft een opfrisbeurt voor de Urus in de planning staan. De gefacelifte Urus, die mogelijk net als de Huracán de toevoeging 'Evo' achter zijn naam krijgt, is nu zonder camouflage gespot in de sneeuw. De wijzigingen lijken op het oog miniem.
Lees verder

Kia komt met elektrische stadsauto en twee elektrische pick-ups
Na Hyundai doet ook Kia uitgebreide elektrificatieplannen uit de doeken. Het merk heeft in 2027 maar liefst 14 volledig elektrische auto's in zijn gamma, waaronder een elektrische stadsauto en twee elektrische pick-ups!
Lees verder

Volvo wil elektrische auto draadloos opladen
Volvo start met het testen van draadloze laders voor elektrische auto's in de praktijk. Het taxibedrijf Cabonline krijgt daarvoor meerdere exemplaren van de XC40 Recharge tot zijn beschikking. In een driejarig experiment moet duidelijk worden of deze technologie potentie heeft.
Lees verder

Tijdelijke productiestop voor Porsche Macan en Panamera
Door de oorlog in Oekraïne ziet Porsche zich genoodzaakt om zijn fabriek in Leipzig tijdelijk stil te leggen. Dat betekent dat de productie van de Macan en de Panamera vertraging oplopen. De productiestop duurt naar verwachting tot het einde van volgende week.
Lees verder