maandag 21 maart 2022

Het (stuur)wiel heruitgevonden: zeven gekke stuurideeën

AUTOFANS
Het (stuur)wiel heruitgevonden: zeven gekke stuurideeën
Taal Nederlands Zelfs in tijden van autonome rijtechnologie lijkt het nog steeds één van de meest voor de hand liggende onderdelen aan een auto: het stuur. Toch heeft een aantal fabrikanten het traditionele wiel in vraag durven stellen, de één al met meer succes dan de ander. Dit zijn zeven interessante variaties op het stuur zoals we het kennen.
Lees verder

Porsches toekomstplannen op een rijtje: hybride 911 en elektrische 718 (2022)
Taal Nederlands De topman van Porsche heeft voor het eerst duidelijke inkijk gegeven in de elektrische strategie van zijn merk. Daaruit blijkt niet alleen een ambitie om voor 80% EV's te verkopen tegen 2030, maar wordt ook de toekomst van de 718 en de 911 duidelijk.
Lees verder

Volkswagen-topman voorspelt wachttijden tot 2023 voor sommige elektrische modellen
Taal Nederlands De CFO van het Volkswagen-concern heeft zich uitgelaten over de toenemende wachttijden op nieuwe bestellingen binnen de groep. Daardoor zouden sommige klanten moeten wachten tot 2023, en heeft volgens de topman niet alleen meer te maken met de halfgeleidercrisis.
Lees verder

Alpine A4810 Concept: supercar voor én door de volgende generatie (2022)
Taal Nederlands Bij Alpine hebben ze het doek getrokken van een nieuw studiemodel, en dat is er niet zomaar eentje uit de duizend. De A4810 Concept moet het namelijk niet alleen stellen met een aandrijflijn op waterstof, maar hij werd ook ontworpen door studenten van een Italiaanse designschool.
Lees verder

Cupra Snow experience: 4 zaken die je nog niet wist over Cupra
Taal Nederlands Wie kent het merk Cupra niet? Wel, Wikipedia blijkbaar, want na vier jaar heeft het merk nog altijd geen eigen eigen pagina. Tijd dus om daar verandering in te brengen. Wij vlogen 2.000 km ver om Cupra's topmodellen te testen… in de sneeuw!?
Lees verder