woensdag 23 maart 2022

Kia EV6 wint twee Red Dot Design Awards

AUTOZINE
Kia EV6 wint twee Red Dot Design Awards
Kort nadat hij werd uitgeroepen tot Car of the Year 2022, heeft de Kia EV6 ??k de algemene overwinning behaald bij de Red Dot Design Awards 2022. De 50-koppige vakjury kende de Red Dot: Best of the Best toe aan de elektrische crossover van Kia voor zijn baanbrekende en toekomstgerichte design. Hij werd door de jury ook uitgeroepen tot winnaar in de Red Dot-categorie Innovative Products.
Lees verder

Tesla levert eerste Duitse Model Y
Tesla levert de eerste autos die geproduceerd zijn in haar Gigafactory Berlijn-Brandenburg. Het is de eerste Gigafactory in Europa en de meest geavanceerde, duurzame en effici?ntste faciliteit van Tesla tot nu toe. De 30 autos die aan de nieuwe eigenaren worden geleverd zijn ook de eerste Model Y Performance in Europa.
Lees verder

Maserati onthult Grecale
Maserati onthult de Grecale. Het model wordt leverbaar met een breed scala aan motoren: van conventionele verbrandingsmotoren tot motoren met hybridetechniek. Bovendien wordt de Grecale over een jaar de eerste volledig elektrische SUV in de geschiedenis van Maserati.
Lees verder

Vooruitblik: Alfa Romeo Tonale
Groot nieuws bij Alfa Romeo! Nadat het heel lang stil was rondom de Italiaanse autofabrikant, is het nu tijd voor een geheel nieuw model. Het gaat niet om een exclusieve sportwagen die slechts bereikbaar is voor enkele bevoorrechte kopers, maar voor een auto in het meest populaire segment van dit moment: een middelgrote SUV. Het eerste exemplaar van de "Tonale" was heel even in Nederland voor een korte kennismaking.
Lees verder

Rij-impressie: Nissan Ariya
Nissan is een echte pionier op het gebied van elektrische auto's. Met de Leaf heeft Nissan een ware doorbraak geforceerd op het gebied van elektrisch rijden. De Leaf is een gewone middenklasser met een gewoon prijskaartje en daarmee is elektrisch rijden gewoon geworden. Nu wil Nissan een stap verder gaan met de "Ariya". Welke noten heeft Nissan op zijn zang met deze futuristisch ogende SUV?
Lees verder