Doorgaan naar hoofdcontent

Kort getest: Ford Focus Clipper mHEV facelift (2022)

AUTOFANS
Kort getest: Ford Focus Clipper mHEV facelift (2022)
Taal Nederlands De Ford Focus gaat alweer een aantal jaren mee in zijn huidige gedaante, dus was het tijd voor een facelift. Verwacht geen grote wijzigingen, in deze tijden doen automerken het liefst een aantal kleine esthetische aanpassingen. Toch is er ook technisch nieuws.
Lees verder

'Estrema': nieuwe topversies voor (reguliere) Alfa Romeo Giulia en Stelvio
Taal Nederlands Alfa Romeo trakteert zijn bestaande modellengamma alweer op een subtiele uitbreiding. Zo krijgen de Giulia en Stelvio binnenkort een gloednieuwe 'Estrema'-versie bovenaan de ladder. Zolang we de sporten waarop de Quadrifoglio-modellen staan even vergeten, wel te verstaan.
Lees verder

Toyota bevestigt: GR Corolla komt er deze week aan... in Amerika
Taal Nederlands Na ettelijke van de subtielste teasers krijgen we eindelijk bevestiging: Toyota brengt een GR-versie van de Corolla op de markt. Die wordt later deze week nog onthuld, maar de Europese importeurs reppen daarover voorlopig nog geen woord…
Lees verder

SsangYong terug te koop: investeerder Edison Motors trekt staart in
Taal Nederlands SsangYong staat terug te koop — inderdaad, niet een SsangYong maar wel het SsangYong. De constructeur had namelijk even geleden een investeerder gevonden om hem uit zijn financiĆ«le leiden te verlossen, maar nu die de stekker toch weer uit de overname trekt, is het merk terug op de markt.
Lees verder

Mercedes T-Klasse: Duitse Kangoo-neef wordt volgende maand onthuld
Taal Nederlands Bij Mercedes-Benz gaat volgende maand het doek van een gloednieuwe personenbus. Al is "gloednieuw" misschien niet het juiste woord, want het grootste deel van zijn carrosserie en techniek leerden we al in een andere hoedanigheid kennen. De nieuwe T-Klasse bouwt namelijk verder op een gekende samenwerking met Renault.
Lees verder