donderdag 24 maart 2022

Lotus plaagt met Type 132 en verantwoordt SUV-design met familiegetuigenis

AUTOFANS
Lotus plaagt met Type 132 en verantwoordt SUV-design met familiegetuigenis
Taal Nederlands Ja, Lotus presenteert binnenkort zijn allereerste elektrische auto en ja, dat wordt een SUV. Is dat wat meer heiligschennis dan je autohart aankan, dan heeft de constructeur alvast een antwoordje klaar. In aanloop naar de onthulling van de Type 132 praat de zoon van oprichter Colin Chapman zijn design namelijk goed.
Lees verder

Cupra belooft PHEV met 100 kilometer elektrisch rijbereik tegen 2024
Taal Nederlands Terwijl uit alle richtingen EV-nieuws waait, zouden we wel eens vergeten dat er ook met een plug-inhybride wel eens gestoeft mag worden. Daar herinnert Cupra ons aan, dat ons op de komst van een nieuwe SUV voorbereidt. Die moet in stekkervorm wel 100 kilometer ver komen op stroom alleen.
Lees verder

Volkswagen: grote software-update voor elektrische ID-modellen
Taal Nederlands Slimmere rijhulp, een grotere laadsnelheid en verbeterde stembediening: softwareversie 3.0 voor Volkswagens ID-modellen is klaar. Daarmee wisselt je ID.3 of ID.4 onder meer zelfstandig van rijstrook en voert hij automatisch complexe parkeermanoeuvres uit.
Lees verder

Over strategie, de juiste banden en de Road to Le Mans, met Arne Peeters – RoadTrip #56
Taal Nederlands We zijn er weer! Na het ouderschapsverlof van host Wim pikken we de microfoondraad van onze podcast weer op. RoadTrip is er dus weer elke twee weken! Herbeginnen doen we met race engineer Arne Peeters.
Lees verder

Officieel: Honda Civic e:HEV geeft zijn motorgeheimen vrij (2022)
Taal Nederlands Om te zeggen dat we al even wisten hoe de nieuwe Honda Civic eruit zou komen te zien, is iets van een understatement. Nu laten de Japanners ook eindelijk weten wat er precies onder zijn motorkap leeft. En wat blijkt: de middenklasser komt met een gloednieuwe hybride aandrijflijn naar Europa.
Lees verder