woensdag 9 maart 2022

Mazda CX-60 - Eerste kennismaking

AUTOWEEK
Mazda CX-60 - Eerste kennismaking
Mazda introduceert een tot op het kleinste moertje nieuwe SUV: de CX-60. De CX-60 is geen vervanger van een bestaand model, maar juist een toevoeging aan het gamma. Met de nieuwe SUV bewijst Mazda vooral op technologisch vlak dat het zich door niets en niemand in een keurslijf laat persen.
Lees verder

Mazda CX-60: meervoudig bijzonder, inclusief prijzen!
Dit is de splinternieuwe Mazda CX-60, een SUV die boven de CX-5 wordt gepositioneerd. De Mazda CX-60 duikt de geschiedenisboeken in als de eerste auto van het merk met een plug-in hybride aandrijflijn, maar ook als een model dat in een tijd waarin grote verbrandingsmotoren een taboe lijken te zijn doodleuk nieuwe zes-in-lijn verbrandingsmotoren introduceert. Dat is nog niet alles, Mazda's CX-60 is in de basis namelijk ook nog eens en achterwielaandrijver!
Lees verder

Brandstofprijs VS op record: nog niks vergeleken met Nederland
De landelijke gemiddelde literprijs voor benzine heeft in de Verenigde Staten een recordhoogte bereikt. Nog altijd is wat de Amerikanen kwijt zijn een schijntje vergeleken met hier in Nederland.
Lees verder

Renault 19 (1995) - Liefhebber Gezocht
De Renault 19 is zo'n auto die je ooit op iedere straathoek zag, maar waar nu nog een handjevol exemplaren van over zijn. Die hebben het vaak gered doordat ze in handen waren van een eigenaar die er zeer zuinig mee omsprong. Dit exemplaar heeft dat geluk ook gehad en oogt bijna als nieuw!
Lees verder

Met Audi op glad ijs - Special
De elektrische auto is primair bedacht voor efficiƫnt vervoer van A naar B. In het hoge noorden zoeken we uit of er ook nog lol te beleven valt aan een EV. En dan bedoelen we niet alleen heel hard rechtuit of messcherp de hoek om. Waar liggen de grenzen van de Audi E-tron GT en E-tron S?
Lees verder