dinsdag 1 maart 2022

Mazda zet CX-60 achter de tralies

AUTOWEEK
Mazda zet CX-60 achter de tralies
De onthulling van de Mazda CX-60 nadert met rasse schreden. Mazda strooit alvast scheutig met teaserafbeeldingen. Na een koplamp en een deel van het interieur laten de Japanners nu een stuk van het zijaanzicht van de nieuwe SUV zien.
Lees verder

Opel Astra krijgt traditiegetrouwe Irmscher-behandeling
De komst van een gloednieuwe Opel Astra zal ongetwijfeld voor wat watertandende heren en dames bij Irmscher hebben gezorgd. Zij hebben zich weer helemaal mogen uitleven en hier is het eindresultaat.
Lees verder

Mercedes-Maybach GLS wacht vernieuwingsronde
De Mercedes-Maybach GLS werd pas net iets meer dan twee jaar geleden onthuld en toch duikt er nu al een deels gecamoufleerd exemplaar op. Dat betekent ongetwijfeld dat er een lichte facelift aankomt voor de reguliere GLS en de Mercedes-Maybach-versie daar direct van profiteert.
Lees verder

Jeep toont eerste volledig elektrische SUV
Jeep presenteert zijn eerste volledig elektrische SUV. De nog naamloze nieuwkomer komt volgend jaar al op de markt en houdt het in ieder geval qua uiterlijk vrij traditioneel.
Lees verder

Autoverkopen februari: eindelijk weer zwarte cijfers
Na maanden teruglopende verkopen van nieuwe auto's heeft februari eindelijk weer voor een plusje gezorgd. Er werden afgelopen maand 6 procent meer nieuwe auto's verkocht dan in februari 2021.
Lees verder