Doorgaan naar hoofdcontent

Mazda2 Hybrid vanaf maart in showroom

AUTOZINE
Mazda2 Hybrid vanaf maart in showroom
De Mazda2 Hybrid voegt als eerste model de Full Hybrid aandrijflijntechnologie toe aan het Mazda-modellengamma en staat vanaf begin maart 2022 in de Nederlandse showrooms. Standaard wordt de auto uitgerust als automaat en diverse veiligheidsvoorzieningen. De Mazda2 Hybrid is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen (Pure, Agile en Select) en is verkrijgbaar voor een vanafprijs van 22.890 euro inclusief kosten rijklaar maken of voor een maandtarief van 329 euro (incl. btw) o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar.
Lees verder

Autotest: DS 9
DS heeft een duidelijke missie: het doorbreken van de heerschappij in het luxe segment. Het belangrijkste wapen in die strijd is het topmodel: de DS 9. Na een eerste kennismaking was al duidelijk dat de DS 9 alle kwaliteiten van andere luxe reisauto's biedt, maar dan met een unieke Franse flair. Toch is dat niet genoeg voor DS! Daarom is er nu ook een extra sportieve versie: de "DS 9 E-Tense 360 4x4".
Lees verder

Nissan JUKE krijgt hybride-aandrijflijn
Het motorenaanbod voor de compacte crossover Nissan Juke wordt binnenkort versterkt met een hybride-aandrijflijn. De Juke Hybrid is voorzien van een hybride-aandrijflijn, in plaats van een conventionele aandrijflijn met een brandstofmotor die elektrisch wordt ondersteund.
Lees verder

Kia EV6 is Auto van het Jaar 2022
De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot algemeen winnaar.De Kia EV6 nam het op tegen meer dan zestig concurrerende modellen die ook in 2021 op de markt zijn gebracht. In november vorig jaar bracht de COTY-jury de longlist terug tot een shortlist van zeven genomineerden, waaronder zes elektrische autos.
Lees verder

Autotest: Volkswagen Tiguan Allspace
Volkswagen biedt SUV's aan van klein tot groot. De Tiguan is de middelgrote SUV van Volkswagen en wereldwijd een verkoopsucces. Om dit succes uit te bouwen verscheen in 2017 een speciale versie: de "AllSpace" is een verlengde versie van de Tiguan met zeven zitplaatsen. Om dat succes te verlengen heeft de Tiguan AllSpace een facelift ondergaan voor modeljaar 2022.
Lees verder