dinsdag 22 maart 2022

Mitsubishi Space Star in Ralliart-pak

AUTOWEEK
Mitsubishi Space Star in Ralliart-pak
Mitsubishi's Ralliart-label is terug. En hoe. Mitsubishi viert de heropleving van Ralliart met een reeks speciaal uitgedoste versies van reeds bestaande modellen, waaronder de Mitsubishi Space Star!
Lees verder

Nieuwe BMW M5 jaagt over de 'Ring
De nieuwe BMW M5 is geladen met elektrokracht. Voor het eerst in de geschiedenis van de 5-serie krijgt de M5 een plug-in hybride aandrijflijn. Om er zeker van te zijn dat de daardoor in ieder geval niet lichter geworden M5 zich ook een beetje sportief kan gedragen, laat BMW's de sportieve topversie van de nieuwe 5-serie uit op de Nürburgring-Nordschleife.
Lees verder

Maserati Grecale - Eerste kennismaking
Begin september 2021 konden we de nieuwe Maserati Grecale in Turijn bewonderen en nu mogen we dan eindelijk de beelden hier delen. De iets kleinere broer van de Levante is er met een 2,0-literviercilinder (300 of 330 pk en een 530 pk sterke V6 met twee turbo's in de Trofeo. En over een jaar komt er zelfs een volledig elektrische versie.
Lees verder

Maserati Grecale: mild-hybride, V6 én elektrisch
Het hing al een tijdje in de lucht en de officiële introductie is al een paar keer uitgesteld, maar nu kunnen we dan eindelijk kennismaken met de Maserati Grecale. Met een mild-hybride 2.0 viercilinder als basismotor en een V6 met twee turbo's in de Trofeo. En over een jaar komt er zelfs een volledig elektrische versie.
Lees verder

Skoda slaat nieuwe designrichting in
Skoda laat vandaag bij de presentatie van de financiële cijfers een bijzondere afbeelding zien. Daarop zien we een nog onbekende conceptauto die een nieuw hoofdstuk voor het Tsjechische merk inluidt.
Lees verder