Doorgaan naar hoofdcontent

Officieel: Alpina B4 Gran Coupe is 495 pk sterk plaatje (2022)

AUTOFANS
Officieel: Alpina B4 Gran Coupe is 495 pk sterk plaatje (2022)
Taal Nederlands Alpina, het tegenwoordig Duitse submerk van BMW, heeft het doek getrokken van haar B4 Gran Coupe. Die mag je gerust zien als een BMW M440i Gran Coupe met een toefje extra luxe... en vermogen. 495 pk om precies te zijn. Zei daar iemand "M4 Gran Coupe"?
Lees verder

Stop de persen! Tesla introduceert 2 nieuwe lakkleuren in Europa
Taal Nederlands Met de opening van Tesla's gigafabriek in Duitsland kan het Amerikaanse merk uitpakken met nóg een primeur. Dankzij de geavanceerde lakstraat in de fabriek is er ruimte voor twee nieuwe lakkleuren. Het gaat alvast over bordeauxrood en een helder zilver. Beheers je enthousiasme, Teslafan!
Lees verder

Spectre in beeld: elektrische Rolls-Royce te zien tijdens laatste wintertests
Taal Nederlands De eerste elektrische Rolls-Royce komt steeds dichterbij — en dat mag je stilaan letterlijk nemen. De constructeur toont nu namelijk nog videobeelden van zijn Spectre nabij de poolcirkel, maar hierna staan de fluisterstille luxesloep nog heel wat testkilometers op circuits en openbare wegen te wachten.
Lees verder

Ajuus, TDI: Audi schrapt dieselmotoren uit Nederlandse aanbod (2022)
Taal Nederlands De Nederlandse Audi-importeur zet morgen een wel heel radicale stap in de geschiedenis van het merk. Vanaf 1 april zullen ze namelijk geen modellen meer aanbieden met een dieselmotor onder de kap. Nederlandse gegadigden moeten het vanaf dan stellen met benzinemotoren of (deels) geëlektrificeerde aandrijflijnen.
Lees verder

Rijtest: Volkswagen Arteon R Shooting Brake (2022)
Taal Nederlands R everything. Waar de sportieve letter bij Volkswagen vroeger vooral was voorbehouden voor de Golf, mag sinds kort zowat de hele familie in de vreugde delen. Inclusief de knappe Arteon Shooting Brake. Rondje rijden?
Lees verder