Doorgaan naar hoofdcontent

Opel introduceert Rocks-e KARGO

AUTOZINE
Opel introduceert Rocks-e KARGO
Opel breidt het aanbod van de onlangs aangekondigde elektrische Rocks-e uit met een micro-bedrijfswagenvariant. De nieuwe Rocks-e KARGO is slechts 2,41 meter lang, 1,39 meter breed en 1,52 meter hoog en biedt toch zo'n 260 liter aan flexibel inzetbare laadruimte (tot bovenzijde modulaire laadruimte). Samen met zijn draaicirkel van 7,20 meter laat de Rocks-e KARGO zich door de smalste steegjes manoeuvreren. In combinatie met de actieradius van 75 kilometer (WLTP*) is deze micro-bedrijfswagen bedoeld voor emissievrije bezorging van bijvoorbeeld pakketjes, maaltijden of medicijnen in binnenstedelijke gebieden.
Lees verder

Mercedes-Benz maakt prijzen SL bekend
De nieuwe Mercedes-AMG SL is binnenkort te bestellen. De SL 55 4MATIC+ is leverbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 231.004 euro; de prijzen van de SL 63 4MATIC+ beginnen bij 262.526 euro. Voorzieningen zoals het AMG ACTIVE RIDE CONTROL-onderstel met actieve stabilisatie, achterasbesturing, het optionele keramische AMG-composietremsysteem en het standaard DIGITAL LIGHT scherpen het sportieve profiel aan. Talrijke opties bieden daarbij een breed scala aan individualiseringsmogelijkheden, van sportief-dynamisch tot luxueus-elegant, afhankelijk van de wensen van de klant.
Lees verder

Peugeot print accessoires voor 308
PEUGEOT stapt over naar 3D printtechnologie voor de productie van accessoires. De eerste artikelen zijn al beschikbaar in de PEUGEOT LIFESTYLE shop, zoals een houder voor zonnebrillen, een bekerhouder en een telefoonhouder voor de nieuwe Peugeot 308. Het is voor het eerst dat 3D printtechnologie wordt toegepast voor auto-accessoires. Volgens PEUGEOT is deze technologie veelbelovend voor de gehele auto-industrie.
Lees verder

SEAT Tarraco als FR Business Limited
De Tarraco, de ruimste SUV van SEAT, is er tijdelijk in de FR Business-uitvoering. In dit model krijgen sportiviteit en luxe extra ruimte. De Tarraco FR Business wordt standaard geleverd met de 110 kW / 150 pk sterke 1.5 TSI turbo-benzinemotor en is er naar wens met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische 7-traps DSG-transmissie met dubbele koppeling.
Lees verder

Winnaar DS x METIERS D'ART bekend
De winnaar van de eerste editie van de ontwerpwedstrijd DS x M?TIERS DART is bekend. Dat is Anne Lopez, die indruk maakte met haar ontwerp voor de deurpanelen van de DS 9. Haar creatie past bij het avantgardistische interieur van het Franse vlaggenschip.
Lees verder