donderdag 3 maart 2022

Polestar O2 Concept is elektrische cabrio van de toekomst (2022)

AUTOFANS
Polestar O2 Concept is elektrische cabrio van de toekomst (2022)
Taal Nederlands Bij Polestar is er een wel heel interessant studiemodel ten tonele verschenen. De O2 maakt namelijk slimmer dan ooit gebruik van duurzame materialen, en verpakt die ook nog eens in de vorm van een zuiver elektrische cabriolet.
Lees verder

Fiat E-Ulysse is shuttlebus op stroom (2022)
Taal Nederlands Fiat heeft er weer een busje bij, en die tilt een vertrouwde verpakking naar een hoger niveau. Ook zijn naam klinkt bekend in de oren, maar dan met een kleine toevoeging. De E-Ulysse komt er namelijk uitsluitend met een elektrische aandrijflijn.
Lees verder

Na chiptekort: 'kabelboomtekort' dreigt door oorlog in Oekraïne
Taal Nederlands Alsof de eindeloze vertragingen als gevolg van een tekort aan halfgeleiders nog niet voldoende waren, lijkt ook de oorlog in Oekraïne nu roet in het eten van de autosector te gaan gooien. Dat land is namelijk een belangrijke leverancier van kabelbomen, en die zijn hard nodig voor de productie van nieuwe auto's.
Lees verder

Gametest: Gran Turismo 7 (2022)
Taal Nederlands Exact 25 jaar geleden veranderde Kaz Yamauchi de racegamewereld voor altijd met zijn geesteskind Gran Turismo. Want plots spatte er een realistische racegame van de beeldbuis in de woonkamers. Is die magie nog steeds aanwezig in Gran Turismo 7? Autofans deed de test!
Lees verder

Eerste botsproeven van 2022: Euro NCAP reikt 6 keer 5 sterren uit
Taal Nederlands Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens. Die van de dames en heren bij Euro NCAP zijn alvast duidelijk: nog meer nieuwe auto's op nog accuratere wijze tegen een muur lanceren. Deze zeven modellen bijten de spits af, met meteen zes maximumscores tot gevolg.
Lees verder