woensdag 30 maart 2022

Ruim de helft van autoforenzen wil structureel meer thuiswerken

AUTOWEEK
Ruim de helft van autoforenzen wil structureel meer thuiswerken
Nu alle coronamaatregelen verleden tijd zijn, merk je op de weg ook dat het weer behoorlijk druk is. Toch geeft ruim de helft van de met de auto naar werk reizende Nederlanders aan structureel meer thuis te willen blijven werken dan voor de coronacrisis.
Lees verder

Vernieuwde Porsche Cayenne en Cayenne Coupé in de kou
Porsche heeft zowel een gefacelifte Cayenne als Cayenne Coupé in de ontwikkelingskamers staan. Het vernieuwde sportieve hoogpotige duo is al eerder op Amerikaanse bodem gesnapt maar is nu ook in Europa voorbij de lens van onze spionagefotograaf gereden.
Lees verder

'Renault probeert meerderheidsbelang AvtoVAZ te verkopen'
Groupe Renault zit behoorlijk in zijn maag met AvtoVAZ, het moederbedrijf van Lada. De Fransen zouden het meerderheidsbelang dat ze in AvtoVAZ hebben kwijt willen vanwege de Russische invasie in Oekraïne.
Lees verder

Fastned verdubbelt omzet maar blijft verlieslijdend
Fastned profiteert van de stijgende verkoop van elektrische auto's. De Nederlandse laadexploitant noteerde over heel 2021 een recordaantal laadsessies en een forse omzetgroei. Toch hebben de cijfers ook een forse kanttekening. Onder aan de streep moest de rode pen er namelijk aan te pas komen.
Lees verder

Honda Civic (1983) - Klokje Rond - Uit de Oude Doos
Een terugblik op de eerste aflevering van Klokje Rond wees uit dat je destijds al met kilometerstanden mee kon doen waar we nu onze hand niet meer voor om zouden draaien. Bij de Honda Civic die we exact 30 jaar geleden te gast hadden, zat dat al wat anders.
Lees verder