Doorgaan naar hoofdcontent

Smart's eerste elektrische cross-over in van dichtbij

AUTOWEEK
Smart's eerste elektrische cross-over in van dichtbij
Het duurt niet lang meer voordat Smart het doek trekt van zijn eerste volledig nieuwe model in jaren. Met de Concept #1 gaf het merk in 2021 al een concrete vooruitblik op een nieuwe elektrische cross-over zien, een model dat nu in testkostuum van dichtbij én vanuit alle hoeken is gefotografeerd.
Lees verder

Mercedes-Benz T-klasse: Kangoo met ster
De Citan is altijd een vreemde eend in het gamma van Mercedes-Benz geweest. De op de Renault Kangoo gebaseerde compacte bedrijfswagen van Mercedes-Benz staat op het punt een fraaier aangeklede personenversie te krijgen in de vorm van de T-klasse. Er komt zelfs een volledig elektrische versie van.
Lees verder

Fukang ES600 is elektrische Peugeot 308 Sedan
Peugeot komt in 2023 met een elektrische e-308 en e-308 SW. Een elektrische sedan van Peugeot ontbreekt in Europa. Wat dat betreft heeft men het in China beter voor elkaar. Daar komt namelijk een elektrische versie van de 408, wat in feite weer een sedanversie van de vorige 308 is.
Lees verder

Mercedessen gaan Rijkswaterstaat informeren over staat van weg
Mercedes gaat het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat helpen bij wegmonitoring. De auto's van Mercedes gaan daarmee helpen met het registreren van de staat van de Nederlandse wegen.
Lees verder

Sombere voorspellingen over Amerikaanse automarkt
Marktanalisten van Cox Automotive voorzien dat 2022 weleens het slechtste jaar van de afgelopen tien jaar kan zijn voor de Amerikaanse autobranche. De huidige voorspelling komt veel lager uit dan die van begin dit jaar.
Lees verder