vrijdag 25 maart 2022

Spektakelbaan Max op het lijf geschreven - Vooruitblik GP van Saudi-Arabië

AUTOWEEK
Spektakelbaan Max op het lijf geschreven - Vooruitblik GP van Saudi-Arabië
Zo, de kop is eraf. Als komende races net zo spectaculair worden als de ouverture in Bahrein, dan kunnen we ons opmaken voor een prachtig seizoen. Het Formule 1-circus is inmiddels neergestreken in Jeddah, waar dit weekeinde de Grand Prix van Saudi-Arabië wordt verreden. Dat op een ultrasnelcircuit waar het gevaar om elke hoek ligt. Max heeft wat goed te maken, dus riemen vast!
Lees verder

Nissan Leaf 10 procent goedkoper
Nissan voerde onlangs een kleine modeljaarupdate door op de Leaf. Veel had die opfrissessie voor de elektrische auto niet om het lijf, maar toch is de opgefriste Nissan Leaf behoorlijk interessant. De Nissan Leaf wordt namelijk tot ruim 10 procent goedkoper!
Lees verder

'Autoshow Peking uitgesteld vanwege corona'
Auto China 2022, ofwel de autoshow van Peking of Beijing, lijkt dit jaar toch weer niet door te gaan vanwege het coronavirus. Het houdt niet op, althans niet in China.
Lees verder

Rolls-Royce Dawn en Wraith met pensioen
Rolls-Royce knipt binnenkort bijna de helft van zijn modellen uit het gamma. De laatste exemplaren van zowel de Dawn als de Wraith verlaten volgend jaar de fabrieken in het Engelse Goodwood.
Lees verder

Volkswagen en Renault leveren tijdelijk geen PHEV's (en EV's) in Duitsland
Renault en de merken van de Volkswagen Groep zijn in Duitsland tijdelijk gestopt met het leveren van plug-inhybrides en sommige elektrische modellen. Door het tekort aan chips en andere onderdelen is de levering er kennelijk simpelweg niet vol te houden.
Lees verder