zaterdag 5 maart 2022

Spitsstrook A7 al week dicht door vochtige camera's

AUTOWEEK
Spitsstrook A7 al week dicht door vochtige camera's
Een opmerkelijk tafereel op de A7 van Zaandam naar Purmerend. Door condensvorming op de camera's kan Rijkswaterstaat de actuele verkeerssituatie niet in de gaten houden, waardoor de spitsstrook dicht blijft. De uitvoeringsinstantie zegt 'niet 1, 2, 3 een oplossing te hebben'.
Lees verder

Citroën Traction Avant (1953) - In het Wild
Vorige week stond er nog een Citroën DS in de spotlights in 'In het Wild', vandaag is het de beurt aan zijn voorganger: de Traction Avant.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - 'MPV's waren best leuk, zonde dat ze verdwijnen'
Vorige keer zaten ze nog samen in een Buick Park Avenue, deze week verplaatsen Michiel en Lars zich per Range Rover Evoque met de helft van het aantal cilinders van de Buick. Aan boord gaat het over het moddergooien tussen Tesla en Lucid over de reikwijdte die je nu werkelijk nodig hebt met een EV, vieren we de terugkeer van De Oude Doos en betreuren we het uitsterven van de MPV, want ook Citroën geeft er de brui aan.
Lees verder

MG 5 Electric - Back to Basics
MG heeft met de 5 Electric een uniek model in zijn aanbod: het is namelijk de eerste betaalbare elektrische stationwagon op de markt. Hij kost ruim 33 mille, maar daar krijg je in de korte traditie van het huidige MG standaard al behoorlijk veel voor terug.
Lees verder

Haas F1 verbreekt banden met coureur Mazepin en titelsponsor
Formule 1-coureur Nikita Mazepin is er komend seizoen toch niet bij. Het team waar de Russische coureur voor zou rijden, Haas, verbreekt de banden met hem en ook met titelsponsor Uralkali.
Lees verder