dinsdag 22 maart 2022

Subaru Solterra - Eerste Rijtest

AUTOWEEK
Subaru Solterra - Eerste Rijtest
Hoezeer Subaru ook trouw zou willen blijven aan de kernwaardes van boxermotoren en vierwielaandrijving, die combinatie maakt de modellen in ons land onverkoopbaar. En dus moet ook het kleine Japanse merk aan de EV. Maar vierwielaandrijving heeft de Solterra gelukkig weer wel. Is het daarmee een echte Subaru?
Lees verder

Hyundai's grootste SUV onder het mes
Hyundai heeft een vernieuwde versie van zijn grootste SUV in de ontwikkelingskamers staan. We hebben het dan niet over de Santa Fe, maar over de nog grotere Palisade!
Lees verder

Tesla-fabriek in Duitsland eindelijk geopend
Goed nieuws voor Tesla: de poorten van zijn Gigafactory in Berlijn opent vandaag eindelijk zijn poorten. Niemand minder dan Tesla-topman Elon Musk opent de fabriek die als het aan diverse milieuclubs had gelegen had nooit in bedrijf genomen had moeten worden.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 12
AutoWeek 12 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week hebben we aardig wat sportief geweld voor je, zowel met dikke brandstofmotoren als met een elektrische aandrijflijn. Ook gaan we op pad met de veelbelovende Citroën C5 X.
Lees verder

CNV pleit voor hogere kilometervergoeding en cao-verbetering
Het kabinet moet de maximale onbelaste reiskostenvergoeding verhogen van 19 naar 23 eurocent per kilometer. Hiervoor pleit het CNV. De Tweede Kamer debatteert dinsdag over de koopkracht.
Lees verder