donderdag 31 maart 2022

Talbot Samba (1983) - Liefhebber Gezocht

AUTOWEEK
Talbot Samba (1983) - Liefhebber Gezocht
Veel Talbots hebben de tand des tijds, net als de merknaam zelf, niet doorstaan. De exemplaren die nog over zijn, verkeren vaak in een bijzonder nette staat. Dat geldt ook voor deze Samba Cabrio, die zijn bestaan overduidelijk doorbracht in handen van liefhebbers. Wie is de volgende?
Lees verder

Nauwelijks elektrificatie in het compacte segment
Hoewel de elektrificatie in het midden en hogere segment lekker doorstroomt, is er weinig sprankelends aan de kleine stadsauto's. Kijkende naar het kostenplaatje is dat ook logisch. De marges op kleine stadsauto's zijn laag en met een accupakket worden de productiekosten en dus de prijs simpelweg te hoog.
Lees verder

Dacia Jogger - Eerste rijtest
Dacia weet sinds zijn lancering in Nederland als geen ander het concept veel auto voor weinig geld goed uit te nutten. Met de Jogger wordt die lijn doorgezet, want er is geen concurrent die zoveel ruimte biedt voor dit geld.
Lees verder

Ferrari 308 GTSi (1981) - In het Wild
Over het algemeen verschijnen er in 'In het Wild' maar weinig supercars, maar voor deze Ferrari 308 maken we graag even een uitzondering. Al is het maar omdat-ie er met zijn witte lakje niet al te standaard bijstaat.
Lees verder

Grand Prix van Las Vegas bevestigd vanaf 2023
De Formule 1 doet vanaf volgend jaar ook Las Vegas aan. De Grand Prix van Las Vegas wordt de derde race in de Verenigde Staten en zal als enige race op de zaterdag worden verreden in plaats van zondag.
Lees verder