maandag 21 maart 2022

Tesla Model 3 en Model Y duurder

AUTOWEEK
Tesla Model 3 en Model Y duurder
Tesla heeft de prijzen van zowel de Model 3 als Model Y met zo'n 2 mille verhoogd. De Tesla Model 3 heeft een nieuwe fiscale vanafprijs van net geen €52.000. De Model Y wisselt voortaan vanaf net geen €66.000 van eigenaar.
Lees verder

Elektrische Alpine GT X-Over verkleed als Dacia Duster
Alpine verkoopt over enkele jaren alleen nog elektrische auto's. Opvallend: momenteel verkoopt het merk namelijk geen enkele EV. Werk aan de winkel dus! In 2025 komt Alpine met zijn eerste elektrische auto: de GT-X. Op kakelvers spionagebeeld is een wel heel opvallende auto gebruikt om de techniek van die elektrische SUV mee te testen.
Lees verder

Skoda Fabia op boevenjacht
De Skoda Fabia krijgt een wellicht ietwat ongemakkelijk ogend maar in het Verenigd Koninkrijk vooral herkenbaar kostuum aangemeten. Net als de vorige generaties Fabia is ook de nieuwe Skoda Fabia er vanaf nu in politiepak te krijgen.
Lees verder

Renault hervat Russische productie
Renault schortte kort na de invasie van Rusland in Oekraïne de productie in zijn fabriek nabij Moskou op. Nu gaat het werk er weer verder, al is onduidelijk voor hoe lang.
Lees verder

Citroën C1 1.0-12V – 2007 – 456.961 km - Klokje Rond
Dat de drieling Aygo/107/C1 hoge kilometerstanden kan halen, hebben we in deze rubriek al vaker aangetoond. Maar Mustafa Bal maakt het wel erg bont. Hij kocht in 2007 deze C1 nieuw en koos voor een spartaanse uitvoering. Intussen gaat de kilometerstand van dit dappere ding een eind richting het half miljoen.
Lees verder