woensdag 23 maart 2022

Tesla’s Berlin Gigafactory opent dan toch officieel zijn deuren

AUTOFANS
Tesla's Berlin Gigafactory opent dan toch officieel zijn deuren
Taal Nederlands De Europese gigafabriek van Tesla wordt eindelijk werkelijkheid. Na twee jaren van opbouw, gevolgd door een paar maanden vertraging, rolt er vandaag een eerste Model Y van de band. Topman Elon Musk rijdt hem er eigenhandig buiten.
Lees verder

Officieel: Maserati Grecale onthuld als mildhybride én als Trofeo (2022)
Taal Nederlands Maserati heeft er officieel nog een SUV bij. De nieuwe Grecale plaatst zich net onder de Levante, en wordt meteen gelanceerd met ofwel mildhybride viercilinders ofwel als Trofeo met een krachtige V6. Volgend jaar beloven de Italianen de komst van een zuiver elektrische versie.
Lees verder

ABT krikt vermogen Audi RS 3 op tot 460 pk
Taal Nederlands Dat de Audi RS 3 op onze redactie een gevoelige snaar wist te raken, kon je eind vorig jaar al lezen. Dat het vermogen van die hot hatch nog niet genoeg is, bewijst de Duitse tuner ABT.
Lees verder

Ford Driver Training getest: extra rijopleidingen voor professionelen én particulieren
Taal Nederlands Op het testterrein van Ford in Lommel kunnen professionelen al enkele jaren terecht voor een uitgebreide rijopleiding. Dat aanbod trekken de Limburgers nu ook door naar particulieren die eens zin hebben in een leerrijke — en stiekem gewoon plezante — dag achter het stuur. Reden genoeg om al even de sfeer te gaan opsnuiven!
Lees verder

Nieuwe Mini 3-deurs laat eerste beelden wintervakantie zien
Taal Nederlands Mini heeft voor het eerst een aantal beelden gedeeld van zijn gloednieuwe driedeurs. De hatchback is daarin flink ingepakt op winterstage te zien, en doet dat volgens de constructeur met een zuiver elektrische aandrijflijn achter zijn guitige frontje.
Lees verder