dinsdag 8 maart 2022

Test: Mercedes-Benz EQS

AUTOWEEK
Test: Mercedes-Benz EQS
Tesla is het alleenrecht op EV's met een fatsoenlijke actieradius kwijt. Met de EQS geeft Mercedes-Benz serieus antwoord. De EQS is eveneens het elektrische alternatief voor de iconische S-klasse. Maar de elektrische uber-Benz zijn grote belofte waar?
Lees verder

'Evenveel wintersporters met pech als voor corona'
De coronapandemie ligt goeddeels achter ons en daarom zijn er ook veel Nederlanders weer op wintersportvakantie gegaan. Dat blijkt ook wel uit het aantal pechmeldingen dat de ANWB binnenkrijgt.
Lees verder

Dit is de eerste elektrische SUV van Lotus!
In een tijdperk waarin een Hummer een elektrische SUV is en Ford de aanduiding 'Mustang' plakt op een elektrische hoogpotige, kan een volledig elektrische SUV van Lotus natuurlijk ook niet meer ontbreken. Lotus trekt binnenkort het doek van de Type 132, maar helaas voor het bedrijf kunnen we je die elektrische SUV nu al vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder

Dit is de Renault Austral
Na zeven jaar presenteert Renault een opvolger voor de Kadjar. De Renault Austral heeft een nieuwe naam en dat is niet voor niets, want de auto lijkt een stuk zekerder van zijn zaak dan zijn voorganger. Dit is hem!
Lees verder

Renault Austral - Eerste kennismaking
Renault introduceert een nieuwe C-segment SUV, de Austral. De opvolger van de Kadjar is eigenlijk alles wat die auto had moeten zijn en krijgt bovendien veel elementen van de elektrische M├ęgane E-Tech mee.
Lees verder