maandag 21 maart 2022

'Uitvalbeurten Red Bull waarschijnlijk te wijten aan standaardonderdeel'

AUTOWEEK
'Uitvalbeurten Red Bull waarschijnlijk te wijten aan standaardonderdeel'
Voor Red Bull Racing liep de Grand Prix van Bahrein uit op een deceptie, omdat beide auto's de eindstreep niet haalden. Het probleem lijkt bij beide auto's bij de brandstofpomp te zitten, een onderdeel dat voor ieder team exact hetzelfde is.
Lees verder

Elektrische Audi A6 e-tron klaar voor de i5 en EQE
Audi heeft een geheel elektrisch equivalent van de A6 in de ontwikkelingskamers staan. Met de A6 e-tron Concept en de recentelijk onthulde A6 Avant e-tron Concept blikte Audi al vooruit op zijn nieuwe elektrische nieuwkomers. Dankzij onze spionagefotograaf kunnen we je de productieversie van de A6 e-tron Concept al van behoorlijk dichtbij laten zien!
Lees verder

MG ook in Tsjechiƫ en Slowakije
MG heeft in korte tijd zijn vleugels uitgeslagen naar een hele reeks Europese landen, waaronder Nederland. MG's honger is nog niet gestild, straks zijn de auto's van het merk ook in Tsjechiƫ en Slowakije te koop.
Lees verder

Lexus: 'Maak 10 jaar garantie de standaard'
Sinds vorig jaar geeft Lexus tot 10 jaar garantie op nieuwe modellen. Het merk is van mening dat 10 jaar garantie de norm zou moeten zijn en roept andere autofabrikanten op om een vergelijkbare garantietermijn aan te bieden op nieuwe auto's.
Lees verder

Ford Explorer vernieuwd
Ford heeft in China een optisch behoorlijk ingrijpend gewijzigde Explorer gepresenteerd. Ford's ook in Nederland leverbare SUV krijgt een geheel nieuw front, een aangescherpt achterste en een compleet nieuw interieur.
Lees verder