Doorgaan naar hoofdcontent

Veel Nederlanders wassen auto (bijna) nooit

AUTOWEEK
Veel Nederlanders wassen auto (bijna) nooit
Saharazand zorgde de afgelopen periode voor een visuele smet op het Nederlandse wagenpark. Maar wat blijkt? Ondanks dat we in Nederland een schone auto belangrijk zeggen te vinden, wast een behoorlijk deel van de Nederlanders zijn of haar auto nooit.
Lees verder

Elektrische Toyota bZ4X heeft actieradius van ruim 500 kilometer
Goed nieuws voor wie de Toyota bZ4X een aantrekkelijke SUV vindt en hem op zijn shortlist heeft staan. Toyota's elektrische SUV heeft namelijk een grotere actieradius dan eerder werd aangegeven. De elektrische Toyota bZ4X komt meer dan 500 kilometer ver op een volle accu.
Lees verder

Hispano Suiza Maguari HS1 GTS: 1.200 pk sterke extremist
Hispano Suiza presenteert een nog heftigere versie van zijn eerder aangekondigde Maguari HS1: de Maguari HS1 GTS. De GTS is te herkennen aan enkele uiterlijke details, maar interessanter is wat zich onder de nu nog virtuele motorkap bevindt.
Lees verder

Jeep Meridian: offroadpret voor zeven
Het internationale portfolio van Jeep is weer een model rijker. We maken digitaal kennis met de Jeep Meridian, een nieuwe SUV met zes of zeven zitplaatsen die de boot naar Europa echter mist.
Lees verder

Vietnamese VinFast bouwt fabriek in Verenigde Staten
De Vietnamese autofabrikant VinFast heeft grootse plannen. Het merk is niet voornemens om de Europese en Amerikaanse automarkt te veroveren en kondigt vandaag aan dat het in de Verenigde Staten ook een fabriek wil neerzetten.
Lees verder