donderdag 24 maart 2022

Vernieuwde BMW X7 heeft brutaal front

AUTOWEEK
Vernieuwde BMW X7 heeft brutaal front
BMW is niet vies van gedurfde ontwerpen. De iX is een opvallend vormgegeven elektrische SUV en voorop auto's als de 4-serie, 7-serie en X7 zitten wel heel heftige hekwerken. Die BMW X7 krijgt binnenkort en facelift, maar die SUV levert aan optische eigenwijsheid helemaal niets in. In tegendeel! Op deze eerste gelekte afbeelding van de vernieuwd BMW X7 is goed te zien met welk gezicht de SUV de komende jaren ertegenaan mag.
Lees verder

Reiskostenvergoeding mogelijk eerder omhoog
Er komt mogelijk eerder dan gepland een hogere belastingvrije reiskostenvergoeding. De regering gaat naar de mogelijkheden kijken om de geplande verhoging naar voren te halen.
Lees verder

Cupra Formentor krijgt 450 pk sterke vijfcilinder
De Cupra Formentor krijgt de beschikking over een van Audi afkomstige vijfcilinder die maar liefst 450 pk levert. Helemaal origineel is het niet, voor de extra heftige aandrijflijn moet je en bezoek brengen aan de Duitse tuner Abt.
Lees verder

Deus Automobiles laat elektrische hypercar Vayanne zien
Deus Automobiles, een opstartende fabrikant van elektrische hypercars, deelt twee teaserafbeeldingen van zijn eerste auto: de elektrische hypercar Vayanne. Een eerste glimp op die auto bevestigt vooral wat we eerder al wisten. De officiƫle onthulling volgt op 13 april.
Lees verder

ING: 'Steeds minder mensen halen nog volle tank'
De hogere brandstofprijzen zijn duidelijk terug te zien in het tankgedrag aan de Nederlandse pomp. Automobilisten gooien de tank veel minder vaak vol om de rekening nog een beetje betaalbaar te houden, concludeert ING uit gegevens over pinbetalingen.
Lees verder