vrijdag 25 maart 2022

Verrassing van de week: Ferrari Purosangue komt eraan

AUTOFANS
Verrassing van de week: Ferrari Purosangue komt eraan
Taal Nederlands Na letterlijk jaren van vissen in de vijver der geruchten krijgen we het nu eindelijk van Ferrari zelf te horen: hun eerste SUV wordt werkelijkheid. Die onthulling zetten de Italianen kracht bij met een eerste plaagplaatje, waarop het model meteen zijn volledige voorgevel laat zien.
Lees verder

Even wennen: BMW X7 facelift gelekt met gesplitste koplampen
Taal Nederlands Bij BMW is een plaatje van de gefacelifte X7 uit de spreekwoordelijke camion gevallen. Een Amerikaanse fotograaf raapte het op, smeet het op sociale media en trakteerde ons zo op een voorsmaakje van wat we van BMW mogen verwachten in de komende jaren.
Lees verder

Eerste test: Kia Sportage 1.6 T-GDi 48V (2022)
Taal Nederlands De vijfde generatie van de Sportage mag er zoals altijd eentje zijn die er wat uitspringt. Ook de vorige generaties kregen een apart uiterlijk en dat leek ze goed te doen in de verkoopcijfers. Nu staat er dus een nieuwe, die de designlijnen van het Kia-gamma in de toekomst voorspiegelt.
Lees verder

Video: Toyota plaagt met flarden GR Corolla in Amerikaanse sketch
Taal Nederlands De Amerikaanse afdeling van Toyota heeft zich eens van zijn meest humoristische kant laten zien. Zo'n vier minuten lang kijk je naar een soort sitcom met de nieuwe GR86 in de hoofdrol, tot je op het einde door krijgt waar het ├ęcht om gaat…
Lees verder

Honda toont nieuwe elektrische SUV met herkenbare looks
Taal Nederlands Op zijn voorstelling van de nieuwe Civic heeft Honda ook een tipje van de sluier gelicht over de komst van een zuiver elektrische SUV. Jawel: de Honda E krijgt er een grote broer bij, al lijkt die wel eerder op een ander lid van de familie.
Lees verder