vrijdag 25 maart 2022

Vettel ook afwezig in Saudi-Arabië vanwege corona

AUTOWEEK
Vettel ook afwezig in Saudi-Arabië vanwege corona
Een behoorlijke domper voor Sebastian Vettel. De viervoudig wereldkampioen mist vanwege een coronabesmetting ook de tweede race van het Formule 1-seizoen: de Grand Prix van Saudi-Arabië. Landgenoot Nico Hülkenberg valt wederom voor Vettel in bij Aston Martin. Het team verwacht dat Vettel bij de derde race weer present is.
Lees verder

Nieuwe BMW M2 Coupé zet tanden in Nürburgring-Nordschleife
Heftig bumperwerk, M-spiegels en vier knalpijpen. Dat kan maar één ding betekenen: de BMW 2-serie Coupé die je op deze spionagefoto's op de Nürburgring-Nordschleife in actie ziet is de splinternieuwe M2 Coupé!
Lees verder

Renault en Nissan nemen afstand van PHEV's
Alliantiepartners Renault en Nissan nemen voorlopig afstand van de plug-inhybride. In plaats van de PHEV zetten de merken liever vol in op stekkerloze hybrides en natuurlijk volledig elektrische auto's.
Lees verder

Gefacelifte Porsche 911 in verschillende gedaantes onderweg
Porsche werkt achter de schermen aan een facelift voor de Porsche 911 van de 992-generatie. Eerder had onze spionagefotograaf de opgefriste 911 Turbo al voor zijn lens, nu zijn de coupé en cabriolet ook als Carrera te zien. De wijzigingen lijken niet wereldschokkend.
Lees verder

Stellantis presenteert zescilinder in lijn: 'Hurricane'
Stellantis presenteert de Hurricane, een geheel nieuwe twin-turbo zescilinder lijnmotor op benzine. In Europese ogen is dat misschien een nogal opmerkelijke stap, maar voor de Amerikanen is dit blok juist een grote stap in de 'verschoning' van het wagenpark.
Lees verder