dinsdag 8 maart 2022

Volkswagen Virtus is nieuwe compacte sedan

AUTOWEEK
Volkswagen Virtus is nieuwe compacte sedan
In Europa is de sedan al jaren op zijn retour, maar elders in de wereld zijn met name compactere vierdeurs modellen nog volop in leven. Vandaag maken we kennis met de Virtus, met een beetje fantasie de nieuwe Polo Sedan.
Lees verder

Ford of Europe gaat op de schop
Ford of Europe houdt na 55 jaar op te bestaan als aparte afdeling binnen het merk. Dat maakt Ford bekend in een call met analisten. Met de reorganisatie van de autofabrikant worden de nieuwe afdelingen, Ford Blue en Model e, leidend. Dat betekent dat het Europese hoofdkantoor van Ford in Keulen een andere rol toebedeeld krijgt.
Lees verder

Mercedes-Benz E-klasse krijgt nieuwe mild-hybride diesel
De Mercedes-Benz E-klasse krijgt een nieuwe dieselmotor met mild-hybride techniek. De machine is gaan aanvulling aan het leveringsgamma, maar een krachtbron die een dieselmotor zonder mild-hybride techniek vervangt.
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 10
AutoWeek 10 ligt vanaf woensdag in de winkel of valt eind deze week bij je op de deurmat. Deze week hebben we een extra dik themanummer voor je! 16 pagina's meer dan gewoonlijk en wel omdat de focus op turbo's ligt. Liefhebbers van oude en nieuwe sportieve auto's kunnen hun hart ophalen.
Lees verder

Volkswagen schrapt basisversie Polo van prijslijst
Volkswagen schrapt de Polo 1.0 MPI van de prijslijst. Het verdwijnen van atmosferische driecilinder, die alleen als naamloze basisuitvoering te verkrijgen was, betekent dat de basisprijs van de Polo aanzienlijk omhoog is gegaan.
Lees verder