vrijdag 4 maart 2022

Vraag: wat is jouw favoriete carrosserievorm?

AUTOFANS
Vraag: wat is jouw favoriete carrosserievorm?
Taal Nederlands Terwijl autoconstructeurs gebruiksgemak, design en zuinigheid steeds hoger in het vaandel dragen, wordt de autowereld toch langzaam maar zeker overgenomen door SUV's en crossovers. Dat brengt ons bij de vraag: welke carrosserievorm geniet jouw voorkeur?
Lees verder

Rijtest: MG ZS EV facelift - veni, vidi, MG (2022)
Taal Nederlands Met een stuk meer familieleden in de line-up besluit MG ook haar ZS EV een opfriskuur te geven. Die schermt met meer range, meer snufjes en meer kracht... zonder echt aan de betaalbare prijs te raken.
Lees verder

Aiways U6ion is coupebroertje van U5 (2022)
Taal Nederlands Aiways zal later dit jaar op onze markt een coupebroertje van de elektrische U5 presenteren. Een voorsmaakje daarvan krijgen we nu al in de vorm van de U6ion concept, een Europese première... in België!
Lees verder

Konijn uit de hoed: "Tesla's gigafabriek Berlijn krijgt goedkeuring"
Taal Nederlands Hoewel er vrijdag nog een zitting plaatsvindt tegen de opening van Tesla's Gigafabriek nabij Berlijn, laten Duitse media nu weten dat deelstaat Brandenburg op diezelfde dag haar goedkeuring zal geven voor de opening van de fabriek. Goed nieuws voor Tesla dus.
Lees verder

Dan toch!: Sony en Honda gaan samen EV's bouwen
Taal Nederlands Elektronicagigant Sony en autobouwer Honda richten samen een joint venture op voor de bouw van elektrische auto's. Tegen 2025 zou het eerste product op de markt komen. Gebouwd door Honda, op een platform van Sony.
Lees verder