maandag 21 maart 2022

Zo ver komt de Audi E-tron in de praktijk

AUTOWEEK
Zo ver komt de Audi E-tron in de praktijk
De Audi Etron is er in twee accuvarianten en in twee carrosserievarianten. Bij de marktintroductie drie jaar geleden was hij er alleen als 55 quattro, later werd het gamma aangevuld met de 50 quattro, die over een kleiner accupakket beschikt en de Sportback (eveneens als 50 en 55) deed zijn intrede. Voor deze 'zo ver komt de Audi E-tron in de praktijk' halen we uiteraard weer de gegevens uit tests van AutoWeek maar kijken we eveneens naar reviews van E-tron-rijders.
Lees verder

De Italdesign Capsula bewees in 1982 hoe MPV nog slimmer en efficiƫnter kon
Nadat Giorgetto Giugiaro al in 1978 een kant-en-klare MPV aan de wereld had getoond, de fraaie Lancia Megagamma, verlegde hij de grenzen van het ruimtewagen-concept in 1982 nogmaals. De Italdesign Capsula bewees dat een ruimtewagen werkelijk nog veel verstandiger, slimmer, efficiƫnter en praktischer kon zijn. Maar niet tegelijkertijd mooier.
Lees verder

Charles Leclerc wint Grand Prix van Bahrein
Ferrari is het nieuwe Formule 1-seizoen waanzinnig begonnen met een 1-2. Charles Leclerc won de race met machtig vertoon, teamgenoot Carlos Sainz kwam als tweede over de finish na een blamage voor Red Bull Racing.
Lees verder

BMW M3 Touring: dit is hem!
Voor het eerst in de geschiedenis van de 3-serie komt BMW met een M3 Touring. Nog voor de onthulling van die stationwagen met 480 pk aan M-spieren kan AutoWeek je hem al vanuit alle hoeken laten zien.
Lees verder

Herken jij deze turbobadges? - De antwoorden
Afgelopen weekend kreeg je 11 raadplaatjes voorgeschoteld van turbobadges. Zoals beloofd komen we nu met de antwoorden. Hoeveel had jij er goed?
Lees verder