Doorgaan naar hoofdcontent

Zo ver komt de Jaguar i-Pace in de praktijk

AUTOWEEK
Zo ver komt de Jaguar i-Pace in de praktijk
De Jaguar i-Pace zorgde eind 2018 voor een hoop reuring op de zakelijke markt. Het geheel elektrische model maakte door het bijtellingsvoordeel heel wat leaserijders enthousiast om nog even voor 31 december in te stappen. De winter confronteert EV-rijders met een kleine actieradius. Nu we bijna 3,5 jaar verder zijn kunnen we gelukkig een aardig beeld geven van hoe het met de actieradius zit bij mooie temperaturen. We reden hem echter ook bij temperaturen onder de 0 graden.
Lees verder

Hoe verhoudt de Toyota Yaris Cross zich tot de C-HR?
Toyota had altijd al terreinwagens en SUV's, maar met de C-HR heeft het merk ook geproefd aan het succes van de cross-over. Dat smaakte naar meer, dus is er nu ook de Yaris Cross. En er zit nóg meer in het vat.
Lees verder

Audi S2 Coupé had bijna onmogelijke taak: de Oerquattro opvolgen!
Vierwielaandrijving, een turbomotor, vijf cilinders: Audi's S2 Coupé is een snelle metgezel voor liefhebbers van understatement. Elegante tweedeursmodellen en veel vooruitstrevende techniek hebben Audi geholpen om de weg naar boven te vinden.
Lees verder

Max Verstappen wint Grand Prix van Saudi-Arabië
Liefhebbers van ouderwets racegenot werden met de Grand Prix van Saudi-Arabië getrakteerd op een waar spektakelstuk. In een zinderende slotfase stampte Max Verstappen Charles Leclerc voorbij, wat de Nederlandse coureur een plekke opleverde op de hoogste trede van het ereschavot.
Lees verder

Elektrische topmodellen Opel en DS uit Italië
Zowel Opel als DS gaat in Italië een elektrisch topmodel produceren. Stellantis' productiefaciliteit in Melfi wordt de geboortegrond van een duo hoge elektrische nieuwkomers, zo meldt Automotive News op basis van documenten die zijn ingezien.
Lees verder