donderdag 14 april 2022

ANWB verwacht grote drukte op de weg dit weekend

AUTOWEEK
ANWB verwacht grote drukte op de weg dit weekend
De ANWB verwacht dit weekend veel drukte op de weg. Het is immers Pasen en naar verwachting gaan er vanaf donderdagmiddag al veel mensen op uit.
Lees verder

Elektrische Mercedes-Benz rijdt ruim 1.000 kilometer op één lading
Mercedes-Benz heeft het voor elkaar gekregen om met een elektrische auto ruim 1.000 kilometer te rijden zonder bij te laden. Mercedes-Benz deed zijn experiment niet met zomaar een EV, maar met de hypermoderne Vision EQXX.
Lees verder

Jaguar XK European: restomod met minimaal 300 pk
Heb je ergens nog een zak geld en een oude, verrotte Jaguar XK uit de jaren '50 liggen? Dan heeft het Britse restauratiebedrijf Thornley Kelham goed nieuws voor je. Het bedrijf introduceert namelijk de Jaguar XK European, een minimaal 300 pk sterke restomod op basis van de Jaguar XK. Daarbij gingen de Britten tamelijk voortvarend te werk.
Lees verder

Canoo gaat transport voor maanmissies verzorgen
Canoo gaat samenwerken met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. De start-up gaat het transport van astronauten verzorgen bij de Artemis-maanmissies. Dat is niet zo spannend als het op het eerste gezicht lijkt...
Lees verder

Mobiele flitspalen ingezet in strijd tegen hardrijders
Veel automobilisten weten wel waar vaste flitspalen staan of krijgen er een melding van. Het OM heeft nu een manier gevonden om dat voor te zijn: mobiele flitspalen. Er zijn er al 50 van besteld na een succesvolle proef.
Lees verder