Doorgaan naar hoofdcontent

Audi RSQ8 maar liefst 800 pk sterk

AUTOWEEK
Audi RSQ8 maar liefst 800 pk sterk
Bescheidenheid siert de mens, maar de Duitse tuner Abt is het daar overduidelijk niet mee eens. De Duitse tuner injecteert de van nature al niet nederige Audi RS Q8 namelijk met een stevige berg extra pk's en combineert die krachtkuur met een reeks bepaald niet ingetogen uiterlijke extraatjes.
Lees verder

Gemiddelde occasionprijs in jaar met 16 procent gestegen
De occasionprijzen rijzen de automobiele pan uit. De gemiddelde prijs van een tweedehands auto is nog nooit zo hard gestegen als nu, zo meldt AutoScout24. In een jaar tijd is de gemiddelde prijs van een tweedehands auto met ruim 16 procent toegenomen.
Lees verder

Ford werkt aan tweede elektrische pick-up
De F-150 Lightning is nog maar net in productie, of Ford richt zijn pijlen alweer op een tweede elektrische pick-up. CEO Jim Farley bevestigt de komst daarvan, maar blijft nog vaag over de positionering van het broertje van de elektrische F-150.
Lees verder

Nieuwe Range Rover Sport gelekt
Land Rover onthult op 10 mei de nieuwe Range Rover Sport. Men slaagde er alleen niet in om het definitieve uiterlijk van het dynamische broertje van de Range Rover tot die tijd onder de pet te houden. Op het Instagram-account van Wilco Blok is de nieuwe SUV namelijk al in vol ornaat zichtbaar. Het definitieve uiterlijk van de Range Rover Sport lijkt echter weinig verrassend.
Lees verder

Nieuwe SUV Ford betrapt: is dit de Mondeo-vervanger?
Aan de Europese carrière van de Ford Mondeo is officieel een eind gekomen. Hoewel Ford in China een nieuwe Mondeo heeft gepresenteerd en Ford het gat dat de Mondeo in Europa achter zich laat wil opvullen met een nieuw model, is nog altijd onduidelijk in welke vorm de Mondeo-vervanger zal opdrogen. Op deze set spionageplaten is een nieuwe SUV van Ford te zien die de speculatiemolen weer een slinger geeft.
Lees verder