Doorgaan naar hoofdcontent

Bentley teast nieuw 'topmodel'

AUTOWEEK
Bentley teast nieuw 'topmodel'
Bentley laat een wel erg raadselachtig plaatje zien van een nieuw model, dat op 10 mei moet worden gelanceerd. Het lijkt te gaan om een alternatief voor voormalig topmodel Mulsanne, maar dan wellicht met een vleugje Bentayga.
Lees verder

Rivian krijgt distributiecentrum in Waalwijk
Rivian gaat een distributiecentrum openen in het Noord-Brabantse Waalwijk. Dat blijkt uit een vacature die het Financieele Dagblad onderschepte.
Lees verder

Dacia Spring Electric: 'als het je niets boeit is hij briljant' - AutoWeek Podcast
Deze week in de Uitlaat bespreken Marco en Roy de Rolls Royce Ghost Black Badge waar Roy mee op pad was. Daarnaast heeft Marco een mening over Dacia's EV, Roy over de Audi E-Tron en er worden wat pijnlijke zaken over kapotte wielen opgebiecht. Luisteren kan hieronder of via je eigen app. Veel plezier!
Lees verder

Het afscheid van de Renault Scénic - Reportage
Wie aan het einde van de jaren negentig een gezinsauto zocht, kwam eigenlijk als vanzelf terecht in een MPV. Velen zagen de voordelen van zo'n hoge, ruime auto met een handig variabel interieur, maar de MPV bleek niet meer dan een trend. De afgelopen jaren zijn de meeste namen van toen, zoals Picasso, Zafira en Touran, verdwenen of veranderd in een geheel andere auto. De volgende die verdwijnt is de Scénic en die willen we niet laten gaan zonder die de eer te geven die hij verdient.
Lees verder

Ford Fiesta heeft nu minimaal 125 pk
Ford haalt kort na de facelift alweer stevig de bezem door de prijslijst van de Fiesta. Het compacte model verliest in Nederland de motoren met 75 en 100 pk, waardoor de 125 pk sterke mild hybrid nu de minst krachtige en eigenlijk ook enige optie is.
Lees verder