maandag 11 april 2022

Borgward is failliet

AUTOWEEK
Borgward is failliet
Borgward is niet meer. De Chinees-Duitse reïncarnatie van het merk dat in de jaren zestig al een keer van zijn stokje ging kan zijn schulden niet meer betalen. Lang heeft het herboren Borgward niet mogen bestaan.
Lees verder

Volkswagen: 'Chiptekort zorgt voor problemen tot in 2024'
Het kan nog wel een hele tijd duren voordat het wereldwijde chiptekort niet langer een stempel drukt op de auto-industrie. Dat is de verwachting van Volkswagen Group-CFO Arno Antlitz.
Lees verder

MG boekte Europees verkooprecord in maart
Het onder Chinees bewind herboren MG heeft een uitzonderlijk goede maand achter de rug. Er werd een Europees verkooprecord geboekt. Ook over het eerste kwartaal gezien zijn het cijfers om trots op te zijn.
Lees verder

Nissan Pathfinder als extra ruige Rock Creek
Nissan brengt later dit jaar de nieuwe X-Trail op de Nederlandse markt. Die X-Trail zal hier de grootste SUV van Nissan zijn, maar elders in de wereld heeft die X-Trail grotere modellen boven zich. De Pathfinder is er daar een van. Het is die SUV die nu in een extra ruige offroadjas is gehesen.
Lees verder

Nieuwe BMW X1 jaagt over de N├╝rburgring-Nordschleife
BMW brengt dit jaar nog een geheel nieuwe X1 op de markt. Van de X1 komt voor het eerst ook een volledig elektrische iX1, maar die voor de Nederlandse markt misschien wel meest interessante versie van de SUV is niet de auto die je op deze set spionageplaten ziet.
Lees verder