Doorgaan naar hoofdcontent

Caton blaast Austin-Healey 100 nieuw leven in

AUTOWEEK
Caton blaast Austin-Healey 100 nieuw leven in
Austin-Healey is terug! Althans, niet als merk. De Britse coachbuilder Caton presenteert namelijk zijn eerste product in de vorm van de 'Healey by Caton', een zogeheten restomod op basis van de Austin-Healey 100/4 uit de jaren '50. Caton gaat daarbij behoorlijk voortvarend te werk.
Lees verder

Elektrische Aiways U5 voortaan met driefasenlader
Aiways geeft de U5 een upgrade waarmee het een van de grootste nadelen van zijn elektrische SUV wegneemt. De elektrische Aiways U5 heeft namelijk voortaan een 11 kW driefasenlader.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz C-klasse cabriolet betrapt
Mercedes-Benz werkt aan een opvolger van de C-klasse cabriolet. De auto is nog goed ingepakt, maar lijkt qua ontwerp behoorlijk af te wijken van zijn reeds bestaande sedan- en estatebroer. Dat doet de vermoedens rijzen dat Mercedes-Benz mogelijk een nieuwe naam in petto heeft voor het model.
Lees verder

Aston Martin werkt aan 'betere' elektrische Lagonda-SUV
Aston Martin had grootse plannen met zijn luxemerk Lagonda. Na de presentatie van de elektrische All-Terrain Concept in 2019 bleef het echter stil rondom een verdere opleving van de illustere merknaam. Toch zit er wel degelijk iets in het vat als we Marek Reichman, hoofdontwerper bij Aston Martin, mogen geloven.
Lees verder

Veilig Verkeer Nederland: 'Snelheidslimiet N-wegen moet omlaag'
Veilig Verkeer Nederland (VVN) wil het aantal verkeersdoden sneller omlaag hebben. Om dat doel te bereiken, moeten volgens de organisatie gerichte maatregelen genomen worden. Het verlagen van de maximumsnelheid op provinciale wegen is één van de ideeën die VVN oppert.
Lees verder