Doorgaan naar hoofdcontent

Citroën 'C-series': speciale uitvoering voor drie modellen

AUTOWEEK
Citroën 'C-series': speciale uitvoering voor drie modellen
Citroën hijst de C3 en de C3 en C5 Aircross in een nieuw jasje: de C-series. Hoewel de naam van die uitvoering niet onbekend is in de gelederen van Citroën, verschilt de nieuwe uitdossing behoorlijk van de vorige.
Lees verder

Files terug van weggeweest sinds vervallen thuiswerkadvies
Nu thuiswerken niet langer het devies is, gaan veel mensen weer gewoon als vanouds naar het werk. Dat is op de weg goed te merken, want het filespook is weer helemaal terug van weggeweest. Toch is het nog wel rustiger dan vóór corona.
Lees verder

Geen uitzonderlijke situaties bij tankstations ondanks accijnsverlaging
De verlaging van de accijnzen op brandstof is een feit en dat betekent dat er plots duidelijk minder afgerekend hoeft te worden voor een liter brandstof. Er werd daarom rekening gehouden met een run op brandstof, maar vooralsnog valt het mee.
Lees verder

Prijs Toyota GR86 bekend
Toyota heeft meer sportief nieuws vandaag dan de GR Corolla. Nu is namelijk ook bekend wat je hier in Nederland kwijt bent voor de Toyota GR86, de opvolger van de GT86. Hij is behoorlijk vergelijkbaar geprijsd, al biedt-ie duidelijk meer.
Lees verder

Autoverkopen eerste kwartaal: twee maanden in de plus, Volvo XC40 aan kop
De stijging van het aantal verkochte nieuwe auto's zette in maart door. Afgelopen maand werden namelijk 3,8 procent meer nieuwe auto's verkocht dan in maart 2021. Over het kwartaal bezien zijn de goede maanden maart en februari echter nog niet voldoende om de forse januaridip van 11,7 procent weg te poetsen.
Lees verder