vrijdag 8 april 2022

Citroën C5 Aircross - Facelift Friday

AUTOWEEK
Citroën C5 Aircross - Facelift Friday
De Citroën C5 Aircross was tot voor kort het topmodel van Citroën, maar daar komt met de komst van de C5 X verandering in. Met de nieuwe rol kreeg de Aircross ook meteen een nieuwe neus.
Lees verder

Verstappen positief na eerste vrije trainingen Australië
Max Verstappen is de eerste twee vrije trainingen voor de Grand Prix van Australië goed doorgekomen. De Nederlander klokte in de eerste sessie een vierde tijd en kwam in de tweede vrije training dicht in de buurt van Ferrari-coureur Charles Leclerc. Verstappen is positief gestemd en zegt dat zijn team de goede kant op gaat voor de kwalificatie en de race.
Lees verder

"Kia Niro EV nog nodig totdat 'kleine EV6' komt"
De nieuwe Kia Niro is er ook weer als EV. Enerzijds logisch, maar anderzijds roept dat de vraag op of die auto niet in de weg zit van een toekomstig, kleiner model op de e-GMP-basis van de Kia EV6. Die vraag wordt beantwoord door Gregor Krumböck, de Product Manager voor onder meer de Niro bij Kia Europe.
Lees verder

Volkswagen keurt F1-plannen Porsche en Audi goed
De Raad van Bestuur en Raad van Toezicht van de Volkswagen Groep keuren de deelname van Porsche en Audi aan de Formule 1 goed. Dat meldt Automotive News. Het lijkt erop dat de eerder bekende plannen van de twee merken nu werkelijkheid gaan worden. Enkele coureurs, waaronder Max Verstappen, zijn blij met het nieuws.
Lees verder

Toyota Aygo X vs. Kia Picanto - AutoWeek Dubbeltest
We konden al eerder met de Toyota Aygo X op pad, maar toen was de auto nog niet helemaal af. Nu wel. Met CVT-automaat mag de kleinste Toyota meteen aan de bak tegenover de Kia Picanto in X-line-trim.
Lees verder