zaterdag 9 april 2022

Cupra Born nu ook in Performance versie

AUTOZINE
Cupra Born nu ook in Performance versie
CUPRA heeft het aanbod voor de volledig elektrische Born vernieuwd en introduceert extra sportieve e-boost-versies. Dat betekent dat de Born Adrenaline, Performance en Copper Edition met het 58 kWh accupakket voortaan standaard 170 kW / 231 pk sterk zijn. Die prestaties combineren de nieuwe Born-uitvoeringen met een sportief-luxe uitrusting.
Lees verder

Rij-impressie: Nissan Qashqai
Nissan heeft zich tot doel gesteld om elektrisch rijden bereikbaar te maken voor iedereen. Echter, het publiek en de infrastructuur moeten er wel klaar voor zijn! Daarom biedt Nissan behalve volledig elektrische auto's ook tussenvormen aan. Eén daarvan is het zogenaamde "e-Power"; een nieuwe techniek die veel van de voordelen van elektrisch rijden zou bieden, zonder de noodzaak om op te laden met een stekker.  Alhoewel deze techniek nog niet in productie is, was het wel al mogelijk om met een prototype te rijden.
Lees verder

Kia EV6 GT eind 2022 in Nederland
De krachtigste Kia tot nu toe komt dit jaar nog naar Nederland. De EV6 GT heeft een acceleratie van 0-100 km/u in 3,5 seconden en een topsnelheid van 260 km/u. Met het theoretische rijbereik van 424 km en de mogelijkheid om onder ideale omstandighden in 18 minuten van 10-80% op te laden kunnen sportieve rijders de hele dag door genieten van de GT.
Lees verder

Toyota maakt prijzen bZ4X bekend
Toyota maakt alle prijzen bekend van de bZ4X. Het eerste model van Toyotas nieuwe elektrische bZ familie is per direct te bestellen. De SUV is leverbaar vanaf 48.495 euro. Nederlandse klanten kunnen vanaf begin 2023 hun bZ4X in ontvangst nemen. Zakelijke rijders kunnen de Toyota bZ4X Active leasen vanaf 569 euro exclusief BTW. Particulieren kunnen vanaf 639 euro inclusief BTW per maand al leasen via Toyota Private Lease. In beide gevallen geldt: 60 maanden/10.000 km.
Lees verder

Opel maakt prijzen Rocks-e bekend
Opel maakt de prijzen van de Rocks-e bekend. De volledig elektrische, compacte tweezitter met een uniek design, praktisch interieur en zeer lage gebruikskosten is te bestellen voor prijzen vanaf 8.499 euro. Daarmee is de Opel Rocks-e aanzienlijk voordeliger dan een traditionele compacte stadsauto. Tevens is het model te financieren vanaf 89 euro per maand (60 maanden looptijd, aanbetaling vanaf 3.400 euro, kredietsom vanaf 5.099 euro en 1,99% vaste rentevoet). Daarnaast is het ook mogelijk om online een private lease-overeenkomst af te sluiten voor de Rocks-e.
Lees verder