donderdag 7 april 2022

Dit zijn de populairste automerken in België in Q1 2022

AUTOFANS
Dit zijn de populairste automerken in België in Q1 2022
Taal Nederlands Het eerste kwartaal van het jaar is aan een sneltempo voorbijgevlogen. Hoe hebben de automerken in België dat beleefd? Blijft BMW aan de leiding staan? En wat met de elektrische automerken? Tijd voor de cijfers!
Lees verder

Reizen met een plug-inhybride: te doen of te laten?
Taal Nederlands De naam zegt het zelf: een plug-inhybride moet je opladen. Doe je dat niet, dan wreken zijn extra kilo's aan batterijen zich al snel op je verbruikscijfer. Maar wat gebeurt er met dat cijfer vanaf je met je stekkerhybride op reis vertrekt? Wij trokken onze lichtste schoenen aan voor een retourtje Oostenrijk in een Hyundai Tucson PHEV.
Lees verder

Toekomst Volkswagen-groep: kleiner aanbod maar duurder (en dus meer marge)
Taal Nederlands Zie je door het bos van modellen binnen de VW-groep stilaan de bomen niet meer? Dan komt er misschien wel goed nieuws je richting uit, want de CFO van het concern belooft een achtjarig dieet voor het gamma. De focus ligt daarin echter wel op de easy gains.
Lees verder

Video: kijk mee hoe Honda Civic Type R ronderecord op Suzuka breekt
Taal Nederlands Honda pakt weer uit met een nieuwe teaser over de aankomende Civic Type R — want die komt er echt wel eens aan, hoor. Deze keer mogen we alvast van een concreet cijfer over het model proeven, want de hothatch heeft het voorwielaangedreven ronderecord op het Suzuka-circuit gebroken.
Lees verder

Deze Subaru R1e is voorvader van Subaru Solterra
Taal Nederlands Subaru pakt dit jaar groots uit met haar Solterra, de eerste elektrische SUV van het merk. Solterra was echter niet de eerste EV van het Japanse merk. Nee, dat was deze R1e. Stap even mee in de wacky geschiedenis van een auto die uit had kunnen groeien tot dé oervader van de moderne EV's.
Lees verder